За нас

Прима Интелект е Специализирано счетоводно предприятие, член на Асоциацията на счетоводителите и счетоводните предприятия (АССП).

Собственик, управител и главен счетоводител на фирмата е Десислава Манолова Тортопова. Десислава Тортопова има 25-годишен опит в счетоводната отчетност, данъчните и счетоводните консултации – има завършено средно образования в Софийска Математическа Гимназия и е магистър по икономика с диплом по специалност „Счетоводна отчетност и контрол“ от Университет за Национално и Световно Стопанство ( УНСС).

В дружеството работят 10 специалисти с висока квалифиция и висока лична мотивация – счетоводители и ТРЗ специалисти. Държим изключително на професионализма и затова постоянно поддържаме високо ниво на подготовка – всички наши служители редовно посещават обучения и семинари по различни теми от сферата ни на работа.

Работата ни е базирана на най-новите технологии и използването на най-добрия софтуер, подходящ за предоставяне на най-добрите услуги и решения на клиентите ни. Работните езици, които използваме са български и английски.

Наши клиенти са:

За да Ви направим индивидуална ценова оферта, моля, изпратете ни запитване.

Ако имате въпроси, обадете ни на тел. +359 2 439 9930 или ни пишете на office@primabg.net

Меню